Termenii de utilizare și toate informațiile la care se face referire în acest document stabilesc termenii și condițiile în care vi se permite să utilizați site-ul prezent.

Prin utilizarea website-ului prezent, sunteți de acord să respectați acești Termeni de utilizare. Termenii de utlizare sunt valabili începând cu data de 01.12.2023. Citiți cu atenție acești Termeni de Utilizare. Este recomandat să imprimați o copie pentru a o adăuga în arhivele dvs., precum și copii ale versiunililor viitoare ale acesteia, deoarece aceasta va fi actualizată în timp. În cazul în care, din orice motiv, nu sunteți de acord cu acești Termeni de utilizare sau nu doriți să aderați la ei, trebuie să nu accesați sau să nu utilizați site-ul prezent.

 1. Detalii despre noi (a) Suntem un SRL din România, înființat în conformitate cu legile din România cât și din Uniunea Europeană.

 2. Responsabilitatea dvs. față de persoanele care accesează website-ul prezent folosind dispozitivul sau conexiunea dvs. la internet. Trebuie să vă asigurați că orice persoană care accesează website-ul prezent de pe computerul sau dispozitivele dvs. sau care are permisiunea sau posibilitatea de a accesa website-ul prezent de pe computerul sau dispozitivele dvs., sau care utilizează conexiunea dvs. la internet, sunt conștiente de acești Termeni de utilizare și de orice alt document menționat în cadrul acestor Termeni și că aceste persoane sunt, de asemenea, de acord să respecte acești Termeni de utilizare. Dacă, din orice motiv, aceste persoane nu sunt de acord cu acești Termeni de utilizare, ele trebuie să nu acceseze sau să utilizeze website-ul prezent și nu trebuie să le permiteți să facă acest lucru.

 3. Cum pot Comanda?

  Produsele regăsite pe website pot fi achiziționate prin plată ramburs (la curier).

  Selectați produsul dorit regăsit pe prima pagină a site-ului, sau alegeți categoria potrivită din Meniul principal pentru a selecta produsul corespunzător. Adăugați în coș produsele.

  Accesați secțiunea "Vezi Coș" pentru a vizualiza produsele și pentru a modifica valoarea cantității prin apăsarea butonului - sau a butonului +.

  Accesați "Finalizare" sau "Continuă cu Finalizarea comenzii" pentru a ajunge la secțiunea de facturare.

  Adăugați informațiile cerute la secțiunea de facturare (codul poștal și nota de comandă sunt câmpuri opționale), verificați prețul final, bifați acordul cu Termenii și Condițiile website-ului și apăsați pe butonul "Plasează Comanda". Veți primi un e-mail de confirmare a comenzii.

 4. Retur. Produsele regăsite pe acest website nu pot face obiectul unui retur comercial
 5. Plată și Livrare. Momentan, plata disponibilă pe website estea ce de ramburs (plată la curier). Livrarea pe teritoriul României este în suma comunicată înainte de finalizarea comenzii și este realizată de către firma Sameday. Daca aveti o comanda peste suma de 199 de lei, puteti selecta optiunea de Livrare Gratuita.
 6. Stoc. Unele produse pot ajunge în afara stocului disponibil. Vă vom onora comanda în cel mai scurt timp la momentul restocării.